Actualitate

Echipajul din Fărcașa va reprezenta zona Codru la faza județeană a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență

Vineri, 12 aprilie, pe terenul de fotbal de la Gârdani, s-a desfășurat Faza zonală a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din zona Codru.

Au fost prezente echipaje din şase comune și un oraș. Concursul s-a desfășurat în condiții mai dificile ca de obicei, ploaia și mai ales iarba udă influenţând evoluția concurenților.

La concurs a asistat și col. Pavel Baltaru, inspector șef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Gheorghe Pop de Băseşti”.

Clasament

1. SVSU Fărcașa

2. Gârdani

3. Ulmeni

4. Băița de Sub Codru

5. Bicaz

6. Ariniș

7. Ardusat.

Ocupantele primelor trei locuri au primit diplome din partea organizatorilor.

Echipajul comunei Fărcașa, condus de Viorel Armaș – șef de lot, a dominat concursul la toate capitolele și va reprezenta zona Codru la faza județeană a competiției.

 

Componența SVSU Fărcașa: Viorel Armaș – şef lot, Alin Glodan, Cătălin Câmpan, Dinu Nistor, Nicolae Pop, Cristian Armaș, Cristian Paușeniuc, Cătălin Fănățan, Ionel Fănățan, Marius Armaș, Călin Dragoș, Nelu Călăuz, Vasile Armaș, Cirțiu Cătălin. Șeful Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Fărcașa – Flavius Nicoară.

De mai bine de şapte ani, SVSU Fărcașa a câștigat faza zonală a acestui concurs clasându-se pe poziţii fruntașe și la faza judeţeană.

foto facebook / comuna Fărcaşa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *