Actualitate justiție

„Bombă” în Dosarul celor 17.000 de hectare de pădure. Fostul primar de Borşa Tony Mihali, trimis în judecată alături de preşedintele Asociaţiei Composesorale Borşa chiar de membrii Asociaţiei

O adevărată „bombă” este pe cale să fie detonată în Dosarul celor 17.000 de hectare de pădure pretinse de către Asociaţia Composesorală Borşa. Pe rolul Judecătoriei Dragomireşti a fost înregistrat pe data de 19 martie 2019 un dosar în care Asociaţia Composesorală Borşa are rol de reclamant, iar surpriza cea mare abia acum vine. Ca pârâţi în speţă sunt Mihali Matei – preşedintele Asociaţiei Composesorale Borşa, Mihali Toader – fostul primar al Oraşului Borşa şi Mihali Maria – fosta secretară a Oraşului Borşa, actualmente secretar al Asociaţiei Composesorale.

La obiectul dosarului nou înregistrat este trecut lapidar: „anulare act”, lăsând astfel opinia publică să facă supoziţii mai apropiate sau mai îndepărtate de adevăr. Să fie „necazuri în Paradis?”

Rămâne de văzut ce va stabili instanţa pentru că miza în acest caz este una uriaşă: o pădure ca valorează nu mai puţin de 500.000.000 de euro, dar care a asimilat şi creanţe considerabile către bugetul de stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *