112

Violatorul criminal din Vişeu de Sus, arestat pentru 30 de zile

Bărbatul din Vişeu de Sus care a violat şi omorât o bătrână în propria casă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este învinuit de viol, omor şi furt.

Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 15/DL/18.03.2018, pronunţată în dosarul nr. 549/100/2018 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 18 martie 2018, până la data de 16 aprilie 2018, inclusiv, a inculpatului F.T., în vârstă de 29 de ani, recidivist, domiciliat în Vişeu de Sus, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, omor şi furt calificat.”, se arată într-u  document transmis presei.

Pentru a dispune arestarea preventivă  a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, în noaptea de 10 spre 11 martie 2018, a pătruns în imobilul victimei, care locuia singură şi era imobilizată la pat de peste 10 ani, a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta prin constrângere, şi i-a suprimat viaţa prin asfixiere. Ulterior, inculpatul a părăsit locul faptei, după ce a sustras o sticlă de suc din locuinţa victimei.

Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

 

ACTUALIZARE: Oraşul Vişeu de Sus este împânzit de mascaţi. Oamenii legii caută un presupus criminal

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *