Administratie

Tren de lux, Baia Mare – Timișoara – FOTO

Primul tren de lux a garat sâmbătă, 8 septembrie, în Gara Baia Mare, iar acest InterRegio privat, Astra Trans Carpatic, va efectua curse zilnice între Baia Mare și Timișoara. Cursa inaugurală i-a adus în municipiul nostru pe primarul din Arad, Gheorghe Falcă, dar și pe Vasile Blidar, președintele Astra Trans Carpatic, maramureșean la origine, căruia președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, i-a înmânat bustul corifeului maramureșean George Pop de Băsești. Oaspeții au fost întâmpinați de prefectul județului Maramureș, Vasile Moldovan, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Ioan Doru Dăncuș, alături de alți reprezentanți ai instituțiilor maramureșene.

”Maramureșul beneficiază de o nouă legătură feroviară prin punerea în circulație a trenului automotor pe ruta Timișoara – Arad – Satu Mare – Baia Mare lansat de Compania Astra Trans Carpatic. Doresc să îl felicit pe președintele Companiei, Valer Blidar, pentru ambiția pe care a avut-o în toți acești ani și care a dus la realizarea unei dorințe vechi a maramureșenilor, aceea de a circula pe căile ferate în condiții de normalitate și decență. Nu pot să nu remarc faptul că, deși condițiile din tren sunt de lux, prețul biletelor este similar celorlalte companii feroviare”, a precizat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

4 Responses

  1. Care ”tren de lux” mai innapoiatilor??! Asta se numeste NORMALITATE intr-o tara civilizata!! Ce va place sa faceti din tantar armasar!

  2. Asteptam un astfel de tren pe ruta Baia Mare -Cluj Napoca ,Cluj -Baia Mare !

  3. Impostura cotidiana. Trenul nu este functional. Poate prin octombrie.

  4. Nu cred ca ava avea mare succes pe ruta asta si e posibil sa iasa pe minus intr-un an de zile. Trenul CFR, ala clasic, care pleaca la 1 noaptea spre Timisoara e doar o sageata obosita, cu geamurile sparte si cu maxim 20 calatori. Flux mai mare probabil la inceperea anului scolar mai gasesti.. In rest…romanul e obisnuit sa faca totul cu masina personala sau, la mare nevoie si disperare de cauza, sa ia microbuzul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *