112

Mașină de poliție răsturnată chiar în fața sediului Poliției Municipiului Baia Mare – FOTO

O mașină de poliție s-a răsturnat chiar în fața sediului Poliției Municipiului Baia Mare de pe strada Gheorghe Șincai din municipiu.

Se pare că în accident a mai fost implicată și un al doilea autoturisme, o Skoda Octavia, iar cauza producerii ar fi fost neacordarea priorității.

Autospeciala Poliției se afla în misiune. Din fotografii se vede clar că semnalele luminoase sunt pornite.

5 Responses

  1. Oare in ce misiune urgenta putea fi un politist din Grosi, in Baia Mare?
    Luminile mergeau, dar sirena nu! Fie nu stia Garcea cum se sting luminile, fie nu stia cum se porneste sirena. La Grosi nu sunt semafoare, de unde sa stie bietul ca se trece cand e verde, nu pe rosu.

  2. Semnalele luminoase (girofaruri) nu se aud. Sau mai pe intelesul tuturor, cel care trecea prin intersectie pe culoarea verde a semaforului, nu avea cum sa stie, ca de dupa colt va aparea o masina de politie. Deci in acest caz consider ca este vinovat politistul, deoarece nu a pus in functiune si semnalele acustice, iar daca acestea nu functionau (posibil defect) trebuia sa reduca viteza in intersectie pana la limita evitarii oricarui pericol. Asa spune legea. Dar pentru ca e politist si “corb la corb nu-si scoate ochii”, vinovat va fi gasit celalalt sofer, din pacate. Doar traim in Romania. Si totusi, mai am o nedumerire: Ce urgenta putea sa aiba cand se intorcea la sediu, incat sa fie necesare semnalele luminoase? Oare se racea cafeaua? Din punctul meu de vedere, Urgenta este cand pleci intr-o misiune, nu cand te intorci. De multe ori am vazut masini de politie cu semnalele in functiune si s-au oprit apoi la bar la o cafea, sau s-au postat cu radarul. Chiar sunt urgente astea? Si eu merg la cafea in timpul serviciului, nu sunt absurd. Dar cu semnale acustice si optice? Se raceste cafeaua? Sau care e urgenta? Precizare: Vorbesc aici de politia rutiera. Va doresc o zi buna.

  3. Am considerat ca trebuie sa revin cu o precizare la postarea precedenta, dupa ce am citit actualizarile la aceasta stire inclusiv pe alte site-uri. Am aflat ca asa cum era normal dealtfel, s-a stabilit ca vinovat de accident era politistul. Acest lucru fiind in contradictie cu presupunerea mea din postarea de mai sus, nu pot decat sa imi cer scuze si sa constat ca politia e pe drumul bun. Felicitari politiei pentru directia in care merge. Tineti-o tot asa.

  4. Citez:”Se pare că în accident a mai fost implicată și un al doilea autoturisme” – mai,voi ati facut scoala cu Veorica Dancila???! :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *