Invatamant

Top 5 licee din Maramureş. Care este cel mai bun colegiu din judeţ

Deşi este încă devreme, mulţi părinţi, dar şi viitori liceeni se gândesc deja unde să se înscrie pentru a-şi continua studiile. Pe site-ul www.admitereliceu.ro a apărut un clasament general al liceelor din România. Clasamentul a fost elaborat în funcţie de media de admitere şi cea de Bacalaureat, de procentul de promovabilitate la Bacalaureat, dar şi de numărul de olimpici din şcoală.

Cel mai bine cotat colegiu din Maramureş este Colegiul “Gheorghe Şincai” din Baia Mare care se află pe locul 21 la nivel naţional cu un scor total de 8.67 şi o promovabilitate de 100% la Bacalaureat.

Pe locul II la nivel de judeţ este Colegiul Naţional “Vasile Lucaciu” din Baia Mare, locul 61 la nivel naţional, scor de 8,34 şi promovabilitate la examenul maturităţii de 98,43%.

Locul III este ocupat de Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” din Baia Mare, locul 167 naţional, cu scorul de 7,74 şi promovabilitate de 97,20% la Bacalaureat.

Locul IV la nivel judeţean şi 251 la nivel naţional, cu jun scor de 7,20 şi 81,64% promovabilitate la BAC este Colegiul Naţional “Dragoş Vodă” Sighetu Marmaţiei.

Pe locul V, la mică distanţă la nivel naţional, poziţia 258, este Colegiul Naţional “Nicolae Titulescu” Baia Mare cu promovabilitate de 89,39% şi un scor general de 7,14.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *