112

Sancţiuni aplicate de jandarmi pentru perturbarea ordinii şi liniştii publice în Baia Mare

Jandarmii aflaţi în timpul serviciului pe raza municipiului Baia Mare în acest sfârşit de săptămână au fost solicitaţi să intervină în mai multe situaţii de încălcare a normelor legale în vigoare.


Duminică, 14 aprilie a.c., în jurul orelor 12:30, cetăţenii aflaţi în zona Piaţa Izvoare din Baia Mare, au solicitat intervenţia jandarmilor pentru faptul că un bărbat care consuma băuturi alcoolice, a tulburat liniştea trecătorilor prin strigăte, adresa injurii şi cuvinte obscene. În jurul orelor 22:30, locatarii dintr-un imobil situat pe strada Electrolizei din Baia Mare, au solicitat intervenţia jandarmilor deoarece un alt locatar, asculta muzică la intensitate ridicată.

De asemenea, jandarmii care asigurau ordinea publică în municipiul Baia Mare, pe timpul manifestărilor religioase organizate de bisericile romano – catolice şi reformate de Duminica Floriilor, au aplicat mai multe sancţiuni contravenţionale pentru apelarea în mod repetat la mila celor care participau la aceste activităţi.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *