112

Pericol pe patru roţi pe ruta Iadăra – Baia Mare. Nimeni nu ia măsuri – VIDEO

Pe reţelele de socializare circulă din data de 12 aprilie o filmare în care se vede cum într-un microbuz de 16 locuri s-au înghesuit 40 de persoane. Cel puţin asta spune cel care a filmat şi postat imaginile şi care susţine că situaţia nu este singulară, ce se ştie despre ea, dar nimeni nu ia măsuri.

Călătoria cu pasagerii înghesuiţi ca sardelele ar fi fost filmată în Maramureş pe ruta Iadăra – Baia Mare, pe un drum de aproape 60 de kilometri.

“În acest microbuz care face Iadara – Baia Mare au fost în jur de 40 persoane și poliția nu vede ce-ar trebui sa vadă sunt persoane care știu acest transport”.

 

2 Responses

  1. Care 60 km ? Sunt 30 km iar in video se vede destul de clar că omul care filmează este undeva la mijlocul microbuzului. Și este cate un om pe culoar, nu prea cred că sunt 40 acolo. Da este clar că sunt câțiva peste limita dar nu exagerați cu “știrea”

  2. Microbuzul este de 22 de locuri persoanele de pe culoar se pregăteau sa coboare se vede cum îs îndreptați spre ușa. L-am văzut pe țiganul ala cu barba cu trening rosu din Mogosesti când a început sa filmeze. Sper sa răspundă penal pentru “știrea” De mizerie care a adus prejudicii firmei de transport. Normal ca poate are interesul el sa își facă neamurile lui transport ilegal de persoane cu mașini mici. Rog administratorul acestui site sa verifice postările rău intenționate care aduc prejudicii de imagine transportatorilor autorizații de persoane în avantajul țiganilor care fac transport ilegal de persoane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *