Opinie

Dan Tapalagă: Pavel Popescu, de ce l-ai făcut securist pe bietul turnător Dan Voiculescu?

Învitat în studio la Antena 3, tânărul liberal Pavel Popescu a făcut o afirmaţie care nu corspunde realităţii: ”Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”.

Dan Tapalagă îi dă replica liberalului printr-o postare pe pagina personală de Facebook:

“Ai greșit Pavel Popescu, Dan Voiculescu n-a fost securist, cum bine zice dl Ciuvică, ci un turnător ordinar, ceva mult mai abject. Gâdea, Badea și Ciuvică încercau să-ți explice, dar nu i-ai lăsat să-și ducă vorba până la capăt, că Dan Voiculescu și-a turnat verișoarele, rudele de sânge, la Securitate. Iar dacă l-ai fi întrebat pe domnul Savaliuc despre bani, ti-ar fi explicat cum ar fi furat banii Securității, că doar a scris seriale întregi despre ”Averea Diavolului” în ziarul Ziua.

Razvan Savaliuc a dezvaluit, in 2004, intr-o serie de articole publicate in Ziua, modul in care Dan Voiculescu a intrat in posesia banilor aflati in conturile lui Ceausescu. Informatiile au fost confirmate atunci de Mugur Ciuvica, fost consilier al presedintelui Constantinescu. Iata ce scria Savaliuc in Ziua in 2004 despre Voiculescu: In articolul „Doua miliarde de dolari disparute de la ICE Dunarea„, Savaliuc mentioneaza ca „generalul Nicolae Plesita, fost sef al DIE, a declarat ca ICE Dunarea a fost privatizata in secret de Dan Voiculescu”.

Acesta este adevărul, Pavel Popescu! De ce l-ai făcut securist pe bietul turnător? :))))

PS: Bravo, așa ar trebuie să se comporte toți liberalii invitați la Antena 3 când oamenii de acolo rescriu istoria și își tratează partener de dialog ca pe ultimii fraieri”.

Foto: captură video Antena 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *