Actualitate eveniment

Merasport, cel mai tare magazin de articole sportive se deschide în Baia Mare

Merasport, singurul distribuitor  Hummel Sport în România, sponsor oficial al Federaţiei Române de Handbal deschide primul magazin în Baia Mare. Inaugurarea este programată pentru sâmbătă, 6 aprilie 2019, la ora 13.00. 

“În noul magazin veți găsi ultimele colectii ale echipamentelor sportive, pantofi sport specifici, dar si produse casual din materiale de calitate si cu design avangardist ce raspund nevoii de stil si respecta cele mai noi tendinte din marile capitale ale modei internationale”, spun Maria şi Răzvan Pop, proprietarii brandului.

Maria și Răzvan Pop, ea fostă multiplă campioană națională și balcanică la atletism, mai apoi de multe ori campioană națională, căștigătoarea cupei Europei, a titlului de campioană mondială de tineret și a locului 15 la JO de la Salt Lake City in 2002  la bob- 2 persoane feminin, el multiplu campion național și jucător în Champions League la handbal, cu evoluții la Minaur Baia Mare, Ajax Copenhaga ( DK ), Sporting Club Gaeta ( IT ), Dinamo Bucuresti, CSM Bucuresti, TVB Stuttgart ( DE ). Pe scurt, o familie de campioni care, din pasiune pentru sport, a decis să rescrie povestea brandului danez Hummel, în România, prin înființarea Merasport – companie online, specializată pe echipament sportiv, distribuitor oficial al Hummel, la noi în țară.  Din toamna anului 2018, prin Merasport, Hummel a devenit sponsorul echipei naționale masculine de handbal a României iar din ianuarie 2019, sponsor al echipei naționale feminine de handbal. Vorbim astfel despre cel mai mare contract de sponsorizare de echipament sportiv al Federatiei Române de Handbal (FRH), scrie ropressonline.ro.

Înființată în 1923 în Danemarca, compania Hummel produce și comercializează în întreaga lume echipamente pentru sporturile de echipă, acestea fiind purtate de-a lungul vremii de către marile echipe de fotbal precum Real Madrid, Aston Villa sau echipa națională de fotbal daneză, de către marile echipe ale cluburilor din cadrul handbalului mondial.

La inaugurarea magazinului din Baia Mare, Strada Gheorghe Sincai nr.10, clienții sunt aşteptaţi cu promoții și acțiuni speciale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *