112

Fiul lui Andrei Pleşu, suspectat că vindea droguri la petreceri, preţul unei ţigări ajungând şi la 50 de lei

foto qmagazine.ro

Poliţiştii şi procurorii au făcut, vineri, opt percheziţii în Bucureşti şi Iaşi, la persoane suspectate de trafic de droguri. Fiul lui Andrei Pleşu, Mihai, este suspectat că vindea droguri în special la petreceri, preţul unei ţigări putând să ajungă şi la 50 de lei. Mihai Pleşu şi suspecţii din Iaşi se cunoscuseră la concerte şi petreceri, fiind fani ai aceluiaşi gen muzical.

Surse judiciare au declarat, vineri, pentru News.ro, că s-au făcut opt perchezitii în Bucureşti şi în Iaşi, fiind vizate opt persoane suspectate de trafic de droguri.

Una dintre percheziţii l-a vizat pe Mihai Pleşu, fiul lui Andrei Pleşu. Acesta este suspectat că vindea droguri în special la petreceri, preţul unei ţigări putând să ajungă şi la 50 de lei.

Totodată, sursele citate au precizat că Mihai Pleşu a cunoscut suspecţii din Iaşi, la concerte şi petreceri, fiind fani ai aceluiaşi gen muzical.

”În urma percheziţiilor au fost ridicate 500 de grame de rezină de cannabis, dar şi seminţe pentru cultivarea plantelor”, au declarat sursele citate.

În plus, s-au descoperit ustensile folosite la cultivare, cântare electronice, grindere pentru mărunţit cannabisul, pastile de ecstasy şi ciuperci halucinogene.

Sursa foto qmagazine.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *