Comunitate

Invitaţie pentru seniorii băimăreni: Se fac înscrieri pentru “Nunta de Aur 2018”

Cuplurile de băimăreni care în acest an aniversează 50 de ani de căsnicie sunt invitaţi să participe la “Nunta de Aur 2018”.

“În semn de prețuire pentru modelul dumneavoastră de iubire, dar și de sacrificiu, pentru ceea ce ați făcut pentru comunitatea și familia noastră băimăreană, vă invit să sărbătorim împreună la „Nunta de Aur 2018”, manifestare organizată cu prilejul ediției din acest an, a evenimentului „Castane 2018”.

La eveniment sunt invitate să participe cuplurile de seniori care în acest an celebrează 50, respectiv 60 de ani de căsătorie, un moment important, când din iubire ați pornit împreună pe drumul familiei.

Cei care doresc să se înscrie îi rugăm să prezinte, în original și copie, actele de identitate ale soților (buletine sau cărți de identitate) și certificatul de căsătorie”, a precizat Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare.

Înscrierile se fac până în data de 20 septembrie 2018 inclusiv, la sediul Centrului de Zi pentru Vârstnici „Caspev”, situat pe strada Săsarului, numărul 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *