Actualitate Cultura

Începe stagiunea 2018 / 2019 la Teatrul Municipal Baia Mare

Începe stagiunea 2018 / 2019!! În deschidere,iubitorii de teatru sunt invitaţi duminică, 2 septembrie, de la ora 19.00, la spectacolul ”Dragă Doamnă Profesoară”, de Ludmila Razumovskaia, în regia lui Andrei Măjeri!

”Când o profesoară primește vizita neașteptată a unui grup de elevi, nimănui nu-i trece prin gând că această întâmplare ar putea lua o turnură imprevizibilă. Tinerii absolvenți, care și-au dat ultimul examen înaintea încheierii studiilor liceale, se află într-o situație, aparent fără ieșire. Treptat, devenim martorii unui proces de erodare a psihicului uman, printr-o înlănțuire de argumente machiavelic dirijate.

Mecanismul alienării este atent dozat de către dramaturg, iar spectacolul se transformă într-o demonstrație milimetrică a unui bisturiu imaginar, care trece prin sufletele personajelor. Căci cruzimea nu are de-a face cu vârsta. Ea se manifestă indestructibil odată ce și-a creat terenul propice.” (Ana Liliana ILEA)

Spectacol nerecomandat copiilor sub 14 ani !

—————————————————
Preț bilet: 15 lei, redus 10 lei

Programul rezervărilor telefonice (0736 216 437):
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00
Email: [email protected]

Rezervările se ridică cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului. În ziua desfășurării spectacolului, nu se mai fac rezervări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *