Comunitate

Atenţie băimăreni, începe dezinsecţia în oraş!

Serviciul Public Ambient Urban anunţă că în urmă acțiunilor de verificare întreprinse pe raza municipiului, s-a evidențiat necesitatea demarării unei campanii de dezinsecţie terestră, pentru combaterea tânţarilor în cadrul Programului unitar de acțiune de combatere a vectorilor prin dezinsecție și deratizare conform HCL 10/2018.

În consecință, în perioada 23 – 31 august 2018 specialiștii serviciului vor desfășura pe raza întregului oraș activitatea de deratizare, în situația în care condițiile meteo vor permite acest lucru.

Menţionăm faptul că substanţa utilizată pentru campania de dezinsecţie terestră este Aqua K-othrine EW20 (combate tânţarii) administrat sub formă lichidă, în fază de soluţie, având ca substanță activă Deltamethrin 2%. Întreaga operaţiune de administrare a soluţiilor, se va face prin intermediul unor echipamente specializate de stropire, tun cu pulverizare ULV şi respectiv atomizor, pentru zonele concentrate.

Produsul comercial, utilizat în campania de dezinsecţie terestră, este avizat de către Ministerul Sănătăţii din Comisia Naţională pentru produse biocide, iar acest produs vine însoţit de Fişa de Siguranţă şi Declaraţia de Conformitate a firmei care comercializează produsul.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Serviciul Public Ambient Urban, Baia Mare, str. Serelor, nr. 2, tel. 0262-225773, 0725-133155.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *