Anunturi - Informatii Utile

Cum va fi vremea în prima săptămână de școală

Vremea va fi în general caldă în intervalul 10-16 septembrie. Maximele vor atinge, în cea mai mare parte a țării, valoarea de 26 de grade Celsius. Temperaturile nocturne vor scădea ușor, mai ales la finalul săptămânii.

În Banat, între 10 și 16 septembrie, maximele vor atinge, în medie 25…26 de grade. Temperaturile nocturne vor avea ușoare variații și se vor încadra, în medie, între 13 și 16 grade, cu cele mai scăzute valori în ultimele nopți.
Maximele vor atinge în medie 25…26 de grade în Crişana. Temperaturile minime vor avea ușoare variații și se vor încadra, în medie, între 12 și 16 grade, cu cele mai scăzute valori în ultimele nopți.

În Transilvania, maximele vor atinge, în medie, 25…26 de grade. Temperaturile nocturne vor avea ușoare variații și se vor încadra, în medie, între 10 și 14 grade, cu cele mai scăzute valori în ultimele nopți.

În această săptămână, în Maramureş, maximele vor atinge, în medie, 24…25 de grade. Temperaturile minime vor avea ușoare variații și se vor încadra, în medie, între 11 și 15 grade, cu cele mai scăzute valori în ultimele nopți.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *