justiție

Composesoratul Borșa, bun de plată. S-a adunat 1.000.000 de euro în 7 ani

Composesoratul Borșa condus de Matei Mihali ar putea fi bun de plată. Curtea de Apel Cluj a dat astăzi, definitiv și irevocabil, câștig de cauză Primăriei Borșa în dosarul în care reprezentanții Composesoratului au cerut exonerarea de la plata impozitului.

„Admite apelul declarat de Orașului Borșa prin primar Timiș Ion Sorin împotriva sentinţei civile nr. 586 din 23.11.2018 pronunţată în dosarul nr. 149/100/2018 al Tribunalului Bistriţa-Năsăud pe care o anulează integral şi în consecinţă dispune trimiterea dosarului spre rejudecare la Tribunalul Bistriţa-Năsăud. Decizia este definitivă şi executorie. Pronunţată în şedinţa publică din 19.03.2019”, se arată în soluția instanței clujene.

Decizie în instanţă: Matei Mihali trebuie să-i plătească primarului de Borşa daune morale

Prin urmare, dosarul va fi retrimis spre judecare la Tribunalul Bistrița Năsăud. Potrivit reprezentanților Primăriei Orașului Borșa, în cei șapte ani, doi ani de când Composesoratul se judecă pentru a scăpa de datorie și alți cinci de la data constatării datoriei, s-au acumulat creanțe cumulate din impozite datorate de 1.000.000 (un milion!) de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *