Actualitate

Maramureșenii învață „Pași în Business”

Ești pasionat de antreprenoriat? Dorești să îți începi propria afacere dar nu ai idee cum? Vrei să aflii mai multe despre business, despre cum să îți conturezi propria idee în ceva practic? Dorești să întâlnești persoane de succes cu care să poți interacționa fără teama de a fi judecat? Sau ești pur și simplu un tânăr în căutare de motivație și inspirație?

Atunci continuă să citești, căci acest eveniment poate fi exact ceea ce aveai nevoie, îți poate oferi acele răspunsuri care te țin în loc.
”Pași în Business” este un eveniment dedicat tinerilor în special; este o oportunitate prin care poți cunoaște și înțelege mult mai bine lumea antreprenoriatului, cum funcționează o afacere, care sunt pașii spre succes, cum să faci față provocărilor, cum să îți urmezi pasiunea. Iar toate acestea au la bază transmiterea informațiilor prin motivație și inspirație. De ce?

Vom avea ca invitați oameni de succes, oameni care au ceva de spus, personalități care au trecut prin așa ceva, persoane ce pas cu pas s-au făcut remarcați și sunt dispuși să vină în fața ta, a voastră pentru a vă vorbi din experiența lor, despre cum a fost pentru ei la început, cum au crescut. Vor încerca să transmită mai departe din ceea ce au trăit ei și din ceea ce au învățat pe parcurs. Aceștia sunt antreprenori din Baia Mare ce doresc să vină în ajutorul și sprijinul noii generații, astfel bazându-se și pe interacțiunea cu voi vor oferi răspunsuri la întrebări ce ne frământă acum la început de drum.

Joi, 21 martie, va avea loc a doua întâlnire care își propune ca temă de discuție eșecul și obstacolele ce apar atât în viață, dar mai ales pe parcursul dezvoltării unui business.

De cele mai multe ori obstacolele sunt părți definitorii în dezvoltarea carierei, dar și a ta ca antreprenor. Prin această conferință ne propunem să învățăm cum să privim eșecul ca instrument pentru succes, cum să transformăm acest fapt într-un avantaj; vom primi informații legate de gestionarea obstacolelor, despre atitudinea cu care trebuie să abordăm aceste evenimente. Discuția din cadrul acestei întâlniri abordează o altă perspectivă asupra eșecului privindu-l și ca pe un factor decisiv, fie ca o înfrângere și sfârșitul afacerii, fie ca succesul unui nou drum, unei noi oportunități. Să nu uităm că perspectiva prin care abordăm ceea ce se întâmplă contează enorm de mult, astfel perioadele în care lucrurile par a fi ca un capăt de drum, pot fi de fapt un început către ceva mai bun.

Invitatul special este  Marcel Pop, consultant Feng-Shui Traditional, consultant dezvoltare personală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *