Invatamant

Bani de la Guvern pentru elevii şi studenţii care îşi doresc computere. Află în ce condiţii poţi cere finanţare

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu a anunţat că Guvernul a aprobat, miercuri, 3 aprilie 2019, acordarea subvenţiei de 200 de euro şi în acest an pentru elevii şi studenţii care vor să îşi achiziţioneze un computer.

“A trecut prin Guvern – a devenit hotărâre de Guvern – un proiect prin care acordăm tinerilor – elevilor şi studenţilor până în 26 de ani – 200 de euro pentru achiziţionarea unui computer. Acest proiect are şansa, spun eu, şi şansa o au cei care beneficiază de el, dar şi proiectul în sine – se derulează din 2004 fără întrerupere şi cred că este un lucru pozitiv, a fost tot timpul un lucru pozitiv, pentru că peste 300.000 de elevi şi studenţi au fost beneficiari”, a anunţat ministrul Ecaterina Andronescu, după şedinţa de Guvern de miercuri, scrie News.ro.

Ea a adăugat că, în acest an, de prevederile hotărârii ar putea beneficia aproximativ 10.000 de tineri.

“Anul acesta, după informaţiile pe care le avem în minister, circa 10.000 de elevi şi studenţi pot să fie beneficiarii acestei hotărâri de Guvern, cred că este un lucru pozitiv pentru cei care aşteptau obţinerea acestei subvenţii pentru cumpărarea unui computer”, a mai spus Andronescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *