Actualitate

Alte trei persoane au murit din cauza gripei. Numărul deceselor a ajuns la 67

Alte trei persoane au murit din cauza gripei, fiind vorba despre doi bărbaţi din judeţul Prahova şi o femeie din judeţul Timiş, informează Institutul de Sănătate Publică. Cei trei pacienţi erau nevaccinaţi. Numărul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns la 67.

Un bărbat în vârstă de 45 de ani şi altul în vârstă de 40 de ani, din judeţul Prahova, au murit din cauza gripei. Cei doi aveau condiţii medicale preexistente, dar nu erau vaccinaţi antigripal, informează Institutul de Sănătate Publică.

Altă pacientă care a murit din cauza virusului gripal este o femeie în vârstă de 50 de ani, din judeţul Timiş, care avea condiţii medicale preexistente, însă nu era vaccinată. Numărul deceselor a ajuns la 67.

Ministerul Sănătăţii a declarat miercuri epidemie de gripă. Ministerul Sănătăţii a transmis către toate spitalele din ţară recomandări suplimentare, odată cu declararea epidemiei de gripă, a informat Sorina Pintea, precizând că una dintre măsuri vizează accesul vizitatorilor „în mod real” în toate unităţile sanitare, în special în secţiile cu risc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *