Administratie

Cu ochii pe şantier. Ce spune Zetea despre lucrările de modernizare ale Drumului Naţional 18 B Baia Mare – Târgu Lăpuş.

Lucrările de modernizare a Drumului Naţional 18 B Baia Mare – Târgu Lăpuş sunt în plină desfăşurare, iar au torităţile judeţene sunt cu ochii pe şantier, monitorizând în permanenţă lucrările.

“Am continuat si azi monitorizarea lucrarilor de modernizare a Drumului National 18 B Baia Mare – Targu Lapus.
Azi s-a reusit reciclarea pe raza localitatii Grosi pe aproximativ 600 de metri in directia Targu Lapus pe partea stanga a carosabilului. Maine se va incerca depasirea acestei distante pentru ca semafoarele vor fi pastrate toata noaptea pentru a se putea relua lucrarile cat mai devreme de dimineata”, a spus Gabriel Zetea, preşedintele CJ Maramureş.

Zetea a mai ţinut să facă şi precizări pentru riveranii afectaţi de lucrările care se desfăşoară deja de o bună bucată de timp.
“Cateva precizari pe care vreau sa le fac publice si in urma discutiilor cu cativa cetateni din zona:
1. Materialul care ramane in urma reciclarii nu este final. Stratul care se vede acum reprezinta fundatia necesara unui drum bun si care azi nu exista la standardele necesare. Peste acest strat reciclat se va turna un strat de asfalt de reglare iar apoi inca unul final de uzura.
2. Accesele la proprietati vor fi realizate deasemenea dupa terminarea turnarii stratului de asfalt final.
Ne cerem scuze inca o data tuturor participantilor la trafic dar si locuitorilor din zona de reciclare pentru toate inconvenientele. Multumim pentru intelegere!”, a mai spus acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *