Actualitate

Voucherele de vacanţă pentru bugetari vor fi acordate încă doi ani

Tichetele de vacanță pentru angajații din sistemul bugetar vor fi acordate de guvern și în următorii 2 ani. Anunțul a fost făcut de șeful PSD, Liviu Dragnea, la finalul ședinței Comitetului Executiv al PSD.

Liviu Dragnea a spusla Neptun, în conferința de presă, că una dintre măsurile luate în Comitetul Executiv a fost acordarea de tichete de vacanță bugetarilor încă 2 ani.Șeful PSD a motivat că, până acum, rezultatele au fost foarte bune.

„Am decis astăzi în Comitetul Executiv prin vot, şi Guvernul a luat act de asta, să prelungim existenţa voucherelor de vacanţă pentru că în legislaţie era prevăzut ca de la anul voucherele de vacanţă să se transforme în bani. Rezultatele pe care le-au dat, şi răspunsul, şi reacţiile operatorilor de turism şi agenţiilor a fost foarte bun, şi nu numai, chiar şi al turiştilor care au beneficiat şi va fi prelungit pentru cel puţin următorii doi ani de zile”, a spus Liviu Dragnea.

În iulie, Guvernul anunța anularea voucherelor de vacanță, începând de la 1 decembrie. Tichetele urmau să fie înlocuite de o indemnizație de concediu,de valoarea salariului minim brut.

Sursa: News.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *