112

Vinovat de accidentul mortal din Sighetu Marmaţiei este un tânăr de 19 ani. El a pierdut controlul autoturismului şi s-a izbit de o autoutilitară

Apar noi informaţii privind accidentul de circulație soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru petrecut aseară, în jurul orei 21.00, pe strada Iapa din Sighetu Marmației.

Verificările efectuate au relevat că șoferul, un tânăr de 19 ani, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu o autoutilitară ce staționa în afară părții carosabile.

În urma impactului, un pasager de 18 ani din Săpânța a decedat. Conducătorul auto și alți trei tineri, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale. Șoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Teo Pop, tânărul din Săpânţa, nu a avut nicio şansă de supravieţuire, rănile suferite în urma teribilului accident fiind incompatibile cu viaţa.

Pe pagina de socializare a tânărului curg mesajele de condoleanţe şi de îndurerare.

“Condoleanțe familiei! De ce a trebuit sa nu mă asculti. Te-am chemat cu mine sa repetam si am insistat la telefon inainte cu 2 ore de a se intampla catastrofa aceasta! de ce a trebuit sa refuzi. Ai lasat familia cu o durere nespus de mare care nu va trece toata viata. Ti-ai lăsat fratele pe Ion si sora ta singuri la parinti. Nu am să te uit niciodată! Ai fost un prieten adevarat care nu m-a mintit sau tradat niciodata! Acuma tot ce am scris si mai scriu iti scriu cu lacrimi si durere in suflet ca ai fo ca un frate mai mic pe care nu l-am avut! Sper că vei fi bine acolo sus si ca o sa fi printre ingerii in rai si o să veghezi peste familia ta care te-a iubit ca și ochii din cap si te-a iertat daca ai gresit cu ceva! Parintii si fratii să fie tare si sa incerce sa treaca peste aceste dureri care o sa le ramana urme pe viata! Mie inca nu imi vine să cred asa ceva! Să ai țărâna ușoară și un loc intre ingeri suflet bun!”, este unul dintre mesajele îndurerate scris de Ierima Emanuel Georgel.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *