Actualitate

Un primar din Maramureş face apel către concetăţeni: “Stratul de zăpadă măsoară 1,51 m. Nu ieşiţi din case!”

Primarul de Cavnic face un apel către căvnicari să evite ieşirile şi deplasările inutile. În oraş stratul de zăpadă a ajuns deja la peste un metru şi jumătate grosime, iar cantitatea mare de omăt acumulată pe acoperişuri poate pune în pericol viaţa trecătorilor.

“În acest moment, stratul de zăpadă măsoară 1,51 centimetri, iar din informațiile pe care le avem o să ningă în continuare.
Având în vedere situația deosebită în care ne aflăm, recomandăm cetățenilor orașului Cavnic să evite deplasarea cu mașina pe străzile orașului, până când vremea se liniștește, și utilajele vor reuși să îndepărteze toată zăpada de pe străzi.
Persoanelor vârstnice, copiilor și în general tuturor le recomandăm să evite deplasările prin zonele blocurilor de locuințe, deoarece, există posibilitatea ca zăpada strânsă pe acoperișurile acestora să cadă .
Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere si sprijinul acordat!!!”, a scris primarul pe pagina de Facebook.

3 Responses

  1. Spuneti domnilor de la rutiera ca politistul implicat an accidentul cu autobusul este Remus Matesan cunoscut mare amator de a lui Bachus. Atunci chiar era rupt de beat au venit colegii de breasla sa l scoata din vizorul publicului. Musamalizati domnilor ,frumos ,toata lumea stie adevarul.

  2. Știam că maramureșenii sunt renumiți datorită faptului că călătoresc și muncesc prin lumea largă. Primarul ăsta de la Cavnic, era un țărămbete care nu a plecat nicăieri? Așa se pare că nu a aflat, că atunci când ninge abundent și zăpada este depusă în strat mare, nu se dezăpezește cu lopata. Zăpada se cară cu camioanele la cel mai apropiat râu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *