Cultura

Un nou spectacol de revistă pe scena Teatrului Municipal Baia Mare

Un nou spectacol de revista este programat în seară zilei de 19 septembrie pe scenă tetarului Municipal Baia Mare . De această dată de joacă “Un vis cu Mi-s Revista ”

“Spectacolul s-a terminat. Scenă este goală. Portarul plictisit îşi începe rondul de noapte. Printre costume şi decoruri uitate i se nazare o idee. Luminile se aprind, teatrul prinde viaţă, iar vraja îl împresoară. Şi iată:
Actorul îşi face apariţia. În jocul sau pune accentul pe umor, în dialogul parodic cu personajele pe care le întruchipează, de la Romeo la Zugrav, de la Cioban la Mirele şugubăţ, într-o duplicitate brechtiană – de distanţare, arătându-ne când şi când statutul lui de actor care are o simpatie nedisimulată faţă de propriile personaje.

Dialoguri surprinzătoare, replici scurte, penetrante, ironii subtile. Scheciurile, semnate de Mihai Maximilian, sunt valorificate teatral prin cameleonismul actorilor într-un spectacol în care varieteul seduce prin interpretările inspirate ale soliştilor vocali, prin valenţele coregrafice ale corpului de balet (de la dansul contemporan la french cancan), care sunt exploatate cu meticulozitate într-o compoziţie expresivă, iar produsul artistic este unul incitant în ambianţa de mare efect.
E o aventură revuistică în care singurătatea dispare, iar cavalcadă râsului e nemuritoare.” spune despre spectacol Ana Liliana Ilea, secretarul literar al Teatrului municipal Baia Mare.

Reprezentaţia începe la ora 19.00, iar preţul unui bilet întreg este de 15 lei .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *