Opinie

“Un gând pentru Primăria Baia Mare…”

”Un gând pentru Primăria Baia Mare, pentru primarul Cătălin Cherecheș și ONG-uri…” – așa își începe cea mai recentă postare pe una dintre rețelele de socializare vlogger-ul Mihai Țăranu, cunoscut drept Zmenta. Iată ce scrie acesta:

1. În grădina blocului de peste drum, săptămânal, niște oameni harnici se …

2. În fiecare zi, inclusiv la ore târzii în noapte, niște oameni harnici merg grăbiți cu căruțele la muncă.
3. Chiar în dimineața asta, niște oameni harnici se certau în fața blocului că e prea multă mizerie în cartier. Unul chiar mi-a borât sub geam.
4. Gunoaiele din tot cartierul Meda sunt aruncate de reptilieni.
5. Bălegarul din cartier îl voi aduce în fața primăriei, că am auzit că e un bun îngrășământ pentru flori.
6. E foarte frumos cum se înțeleg copilașii din Aleea Rotundă cu căluții care pasc sau aleargă prin parc. O să aduc și eu două vaci la păscut, să se servească cu lapte oamenii, că de la cal am auzit că nu e bun.
7. Ce e mișto în cartierul ăsta e că totdeauna e sărbătoare! Nu este oră să nu auzi cum un om harnic se simte bine ascultând și cântând muzică de operă.
8. Prefer să renunț la mersul cu taxi, bus sau bicicletă, îmi iau căruță și fac ride-sharing. Un fel de Uber, dar cu căruțe.

Ca să înțelegeți, Meda e un cartier bun. Oameni harnici, liniștiți, oameni cu firme, profesori, bătrâni simpatici (majoritatea), mall. Problema e că doar pe aici pot trece oamenii harnici din cartierul rezidențial cu vile, numit Pirită.
Sursa:facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *