Actualitate

DE NECREZUT! Gunoaiele menajere din Moisei, aruncate în pârâu

Primăria Moisei i-a anunțat astăzi, 23 august,  pe locuitorii comunei să nu mai scoată gunoiul menajer la poartă în vederea ridicării acestuia, întrucât firma responsabilă cu serviciul de salubritate nu va mai veni, întrucât spațiul de depozitare al gunoiului este arhiplin și nu se cunoaște încă în cât timp se va putea rezolva problema.

Anunțul a fost făcut prin intermediul unei rețele de socializare, acolo unde un cetățean furios i-a întrebat dacă este în regulă să-și depoziteze gunoiul în fața primăriei.

”Lăsând ironia la o parte, nu, nu depozitați gunoaiele în fața Primăriei, ci sunteți rugați să fiți înțelegători și să le păstrați în gospodăria dumneavoastră, până la soluționarea acestei probleme. Nu doar comuna noastră se confruntă cu această situație, ci întreg județul Maramureș.”, au replicat reprezentanții primăriei.

Mai mult decât atât, un cetățean al comunei a surprins mai mulți angajați ai primăriei cum transportau și aruncau gunoiul menajer într-un pârâu aflat la marginea localității, relatează jurnalistul Romeo Dobocan. Primăria încă nu a comentat acest fapt.

O situație asemănătoare a existat și în orașul Ulmeni, la începutul lunii mai.

Sursa: Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *