112

Un copil de patru ani a murit după ce a căzut de la etajul V al unui bloc din Satu Mare

Tragedie fără margini în Satu Mare. Un copilaș, în vârstă de patru ani, a căzut de la etajul 5 al unui bloc, situat pe Bulevardul Independenței. Totul s-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 18.00.

Reporterii PresaSM au mai aflat că întreaga tragedie a fost surprinsă de angajata unei firme de securitate, care funcționează la parterul imobilului. Aceasta a sunat imediat la 112, la fața locului deplasându-se un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, care a încercat să facă tot posibilul pentru a salva copilul.

Din păcate, victima era deja în stop cardio-raspirator când au ajuns echipajele de prim-ajutor, care nu au mai putut face nimic, din cauza rănilor incompatibile cu viața.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili complexul de împrejurări în care s-a produs această dramă, scrie PresaSM.

De asemenea, corpul neînsuflețit a fost depus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare în vederea efectuării autopsiei. În acest caz s-a deschis un dosar pentru moarte suspectă, potrivit Codului Penal.

Din câte se pare, potrivit primelor informații, totul ar fi fost un accident nefericit.

foto – arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *