Actualitate

Un bărbat a fost şocat să găsească o „rozătoare moartă” în cutia sa de Coca-Cola, imediat după ce a terminat băutura. Ce compensaţie a primit din partea companiei

Un bărbat din Franţa a fost şocat să găsească un şoarece mort într-o cutie de Coca-Cola după ce a băut întreaga băutură pe drumul spre casă după servici, relatează mirror.co.uk.

Damien, în vârstă de 34 de ani, a spus că a cumpărat cutia de Coca-Cola împreună cu o pizza la un restaurant din apropiere de locul său de muncă pe 7 martie.

După ce a golit conţinutul şi a vrut să arunce cutia într-un coş de gunoi, locuitorul din Varenne-sur-Seine a observat că pare să mai aibă ceva greutate. Acesta a găsit un şoarece mort în interiorul cutiei, a raportat Le Parisien.

„Am sunat imediat la Coca-Cola şi a durat un sfert de o oră să încerce să rezolve problema”, spune Damien.

Damien a primit mai târziu o scrisoare din partea companiei spunând că este imposibil ca animalul să intre în cutie în orice moment al procesului de producţie. Acesta s-a întors la poliţie, dar aceştia l-au sfătuit „să găsească soluţii pe Internet”.

Coca-Cola i-a cerut lui Damien să trimită cutia pentru examinare, însă bărbatul refuzat, spunând că este singura lui dovadă că incidentul s-a întâmplat. Momentan, francezul stochează cutia în congelator la domiciliu.

„Mă aflu sub supraveghere timp de 21 de zile, iar dacă prezint stări de gripă, trebuie să merg de urgenţă la spital”, adaugă Damien.

Drept compensaţie pentru suferinţa sa, compania i-a oferit lui Damien un voucher pentru a cumpăra un pachet de şase cutii Coca-Cola.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *