112 Externe

Trei români, implicaţi într-un grav accident în Italia. O camionetă la volanul căreia se afla un tânăr din Baia Mare s-a ciocnit de un autotren

O camionetă înmatriculată în Sălaj ce tracta un trailer a fost implicată într-un eveniment rutier grav în districtul Malcontenta din provincia Veneția. În urma impactului, au rezultat patru victime, între care trei români.

Vineri după-amiază, în jurul orei 16.30, trei români au fost implicaţi într-un grav accident rutier în Nordul Italiei.

Un autotren şi o camionetă înmatriculată în Sălaj ce tracta un trailer în care se afla un Volkswagen Passat s-au ciocnit violent, potrivit Sportul Sălăjean.ro.

În urma impactului, au rezultat patru victime, este vorba de un italian – conducătorul autotrenului – şi trei români, care se aflau în camionetă.

Dacă italianul s-a ales cu răni uşoare, românii se află în stare gravă. Ei au rămas minute bune încarceraţi între fiarele maşinii, până la intervenţia pompierilor ajunşi la faţa locului de la brigăzile de pompieri de la localităţile Mira şi Mestre.

Ulterior, victimele au fost transportate la spital. Conform, medicilor, doi dintre cei trei români se află într-o stare critică.

Victimele încarcerate, care s-au aflat într-o stare gravă au fost transportate la spitalul Angelo din Mestre, iar celelalte două victime au ajuns la spitalul din Dolo.

Cel puţin deocamdată, numele victimelor nu au fost date publicităţii.

Conform unor surse, şoferul român este Ciprian Colciar, un tânăr originar din municipiul Baia Mare, care a lucrat pentru un transportator din Sălaj, dar care de ceva timp locuia în Italia, la Bologna.

La locul accidentului a existat şi pericolul unui incendiu, deoarece camioneta a fost lovită la nivelul rezervorului, iar o cantitate însemnată de motorină s-a revărsat pe şosea.

Sursa Sportul Sălăjean

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *