112

Tatăl care şi-a filmat copiii în timp ce îi bătea a spus în faţa instanţei că îi iubeşte foarte mult şi îi pare rău pentru ce a făcut

 

Tatăl din Galaţi care a provocat un val uriaş de furie în România, după ce s-a filmat bătându-şi fără milă propriii copii, a fost prezentat în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă. El nu a contestat măsura arestului, şi-a recunoscut fapta şi a spus că el de fapt îşi iubeşte foarte mult copiii şi îi pare rău pentru ce a făcut.

Bărbatul din Fântâni, judeţul Galaţi s-a filmat bătându-şi copiii ca să se răzbune pe soţie, care l-ar fi părăsit. Cei doi fraţi lipsiţi de apărare au căzut victime pornirilor violente ale tatălui lor, care i-a lovit fără milă.

Imaginile au fost trimise apoi mamei copiilor, plecată din ţară, la muncă, iar femeia a îngheţat când a văzut imaginile.

“Băi, vă omor, băi bulangiilor”, se aude ţipând bărbatul, care nu se opreşte din seria de pumni şi palme, chiar dacă bieţii copilaşi urlă şi plâng de durere şi spaimă.

Acuzat de ameninţare, violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar la instanţă a declarat că îşi iubeşte foarte mult copiii şi regretă ce a făcut.

Copiii au fost duşi într-un centru de plasament, după care au fost plasaţi la familia extinsă şi sunt incluşi într-un program de evaluare şi consiliere psihologică.

Mama celor doi copii bătuţi a vorbit, în exclusivitate pentru Observator, despre monstrul alături de care a trăit timp de opt ani, dar şi despre ce se va întâmpla cu cei doi copii.

Femeia, care se află în prezent în Marea Britanie, acolo unde a plecat din cauza bătăilor primite de la bărbatul în vârstă de 41 de ani, a povestit că a avut o relaţie de opt ani cu tatăl copiilor.

Tânăra a explicat că bărbatul a filmat momentul oribil în care i-a agresat cu sălbăticie pe cei doi copii şi apoi i-a trimis imaginile pentru a se răzbuna pe ea.

Mai mult, mama copiilor a precizat că bărbatul este foarte violent şi chiar a fost condamnat la închisoare pentru că ar fi omorât o femeie.

 

Citeşte şi IMAGINI ŞOCANTE: Un tată s-a filmat în timp ce-şi bate copiii şi a trimis imaginile fostei soţii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *