112

Tânăr din Hideaga, prins după ce a lovit cu maşina un angajat al staţiei de carburanţi, de unde a plecat fără să plătească combustibilul

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au intervenit cu promptitudine la un caz de furt şi lovire semnalat aseară, reuşind să identifice persoana bănuită de comiterea infracţiunilor, la scurt timp de la sesizare.


Primele verificări efectuate la faţa locului au relevant că o persoană necunoscută, care conducea un autoturism, a oprit într-o staţie de carburanţi situată pe bulevardul Bucureşti din municipiu, cu scopul de a alimenta. După ce a alimentat cu combustibil, a observat că un angajat se apropia spre el, dar a optat să plece fără să achite, şi l-a acroşat cu autoturismul pe angajatul de 41 de ani.

Imediat după sesizare, cu sprijinul poliţiştilor Biroului Rutier Baia Mare, tânărul a fost identificat cu operativitate în trafic. Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele tânărului de 22 de ani, din Hideaga, şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi lovire sau alte violenţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *