112

În intervalul ultimelor 24 de ore poliţiştii rutieri au întocmit dosare penale pe numele a trei maramureşeni care au comis infracţiuni rutiere

Aseară, la ora 23.30, poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş, în timp ce desfăşurau activităţi pe DE 58, au oprit pentru verificări un autoturism condus pe raza oraşului Seini. La volan a fost identificat un băimărean de 50 de ani, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Un conducător auto aflat sub influența alcoolului a fost depistat de polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus, în timp ce conducea pe D.J.109F, pe raza localităţii Vălenii Lăpuşului. Aseară, în jurul orei 22.30, când a fost oprit şi testat cu aparatul etilotest, bărbatul de 34 de ani, din Târgu Lăpuş, avea o concentraţie de 0.78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un tânăr de 26 de ani, domiciliat în Poienile de Sub Munte, este cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, uz de fals şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, după ce poliţiştii Serviciului Rutier au constatat că permisul prezentat în momentul verificărilor aparţinea unei alte persoane şi era expirat, iar el nu este deţinător de permis.

În toate cazurile poliţiştii continuă cercetările, urmând ca la finalizarea acestora să propună măsuri legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *