Actualitate Politica

SONDAJ. Cu cine ar vota maramureşenii la alegerile europarlamentare

Potrivit unui sondaj realizat de DCNews, la alegerile europarlamentare 2019 programate pentru data de 26 mai, maramureşenii păstrează pe primul loc în intenţiile de vor PSD-ul.

Social-democraţii ar obţine 37,60% din totalul voturilor. Este urmat de ALDE și alianța USR – PLUS 2020, care ar fi la egalitate, cu 15,89% din voturi. Pe locul al treilea în intenție de vot se poziționează Pro România, cu 10,85% din voturi.

PNL ar lua 8,91% din voturi . În Maramureş varianta ”Alt partid” ar obține 4,65% din voturi, în timp ce PMP doar 3,49,%. Conform sondajului, UDMR se poziționează pe ultimul loc, cu 2,71% din voturi.

 

Cititorii intervievaţi au avut de ales între următoarele partide, în ordinea menționată:

-ALDE

-PMP

-PNL

-Pro-România

-PSD

-UDMR

-USR-Plus 2020

-Alt partid

Facem precizarea că sondajul este reprezentativ pentru cititorii DC News, ei fiind cei care au votat. Pe lângă acest aspect, trebuie să precizăm că votul este reprezentativ, în același timp, pentru publicul online, de Internet.

 

One Response

  1. Pe site-ul DCNEWS majoritatea cititorilor sunt pensionari ciumati. Asa ca in sondaje iese castigator detasat partidul ciumatilor. Nu are nicio legatura cu realitatea sau cu reprezentativitatea publicului online pe Internet. E ca si cum ai face sondajul in sediul partidului ciumatilor. Aceste sondaje sunt numai pentru pensionarii ciumati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *