Rugby Sport

Rugby. Europe Championship. “Zimbrul “Alexandru Bucur, inclus în lotul contra Georgiei

Sâmbătă, 9 februarie, se va da startul într-o nouă ediție a Rugby Europe Championship. Stadionul Cluj Arena va găzdui începând cu ora 14.00 o confruntare cu Georgia, un derby de tradiție ajuns la cel de-al 23-lea episod. Alături de punctele puse în joc duelul româno – gruzin aduce în prim plan trofeul Cupa Antim Ivireanul, adjudecată de 11 de către Georgia iar de alte 6 ori de către tricolori.

În duelul de mâine cei ce asigură interimatul la nivelul băncii tehnice a Stejarilor, Marius Tincu (antrenor principal), Danie de Villiers (antrenor al liniei de treisferturi), Lasha Tavarkiladze (antrenor al pachetului de înaintare), au optat pentru un prim XV alcătuit din 7 jucători ce activează în Franța, alături de alți opt din campionatul intern.

Patru sunt de la CSM București, respectiv câte doi de la CSA Steaua București și Timișoara Saracens.

Pe banca de rezerve se vor afla trei jucători ce activează la formația bănățeană, doi de la Steaua, în timp ce CSM Știința Baia Mare, CSM București și Valence Romans (Franța) vor avea câte un jucător. Singurul zimbru inclus în lotul de 23 de jucători este puternicul centru de (1,83 m – 92 kg), Alexandru Bucur (n.24 aprilie 1994).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *