Actualitate

Șoferul care a băgat în mormânt o tânără de 19 ani se află ÎN STARE CRITICĂ

Tânărul de 19 ani care a produs accidentul mortal de la ieșire din Gilău spre Cluj se află în stare critică.

Vă reamintim, șoferul de 19 ani, din Florești, în timp ce se deplasa pe DN1, dinspre Gilău înspre Cluj-Napoca, în momentul în care a efectuat o menevră de depășire, a derapat pe carosabilul acoperit cu mâzgă și a ieșit în decor, lovind un stâlp metalic de informare de pe marginea drumului. În urma impactului deosebit de puternic, conducătorul autoturismului a fost grav rănit, iar o pasageră în vârstă de 20 de ani din Suceava a decedat.

Potrivit IPJ Cluj, tânărul aflat la volan se afla sub influența substanțelor psihoactive.

 Astăzi, în jurul orei 13, medicii au anunțat că șoferul se află în continuare în stare critică. ”Tânărul, în vârstă de 19 ani și 11 luni, a fost adus de un echipaj SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului în jurul orei 04:00, cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic, fractură scapulă stângă și traumatism complex de gambă și picior drept, cu ischemie acută post-traumatică.

La ora 05:30, o echipă chirurgicală pluridisciplinară (chirurgie vasculară, ortopedie, chirurgie plastică) a intrat cu pacientul în sala de operații, încercând revascularizarea membrului inferior prin bypass arterial.

La momentul acestei informări, pacientul se află, în continuare, în sala de operație, fiind în stare critică”, anunță reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *