112

Şoferi maramureşeni prinşi pe picior greşit în judeţul Cluj, în  cadrul Acțiunii Speed Marathon. Unul a fost prins cu 112 km/h, altul cu 120 km/h

Miercuri, 3 aprilie, şi poliţiştii clujeni au derulat acțiunea Speed Marathon, pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării vitezei. Polițiștii rutieri de pe raza întregului județului Cluj, sub coordonarea Serviciului Rutier, au desfășurat controale pentru depistarea celor care depășesc viteza legală și, implicit, pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei. În urma controalelor, au fost aplicate 319 sancțiuni contravenționale pentru depășirea vitezei legale, iar 34 de permise de conducere au fost reținute pe o perioadă de 90 de zile.

Nu au scăpat de controalele poliţiştilor clujeni nici şoferii maramureşeni care s-au aflat în judeţul vecin. Astfel, în jurul orei 10:10, un bărbat, de 41 de ani, din Sighetu Marmației, a fost depistat conducând un autovehicul pe raza localității Chiuiești cu viteza de 112 km/h. Un alt maramureşean, de 66 de ani, a fost depistat conducând un auto pe raza localității Bunești cu 120 km/h.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *