SCANDAL: Un bărbat a fost snopit în bătaie de către un cioban pentru că i-a cerut să iasă cu oile din curtea sa

Caz halucinant petrecut la Rona de Sus. Un bărbat a fost snopit în bătaie de către un cioban doar pentru că acesta i-a cerut să iasă cu oile de pe terenul său. Întreaga scenă a fost filmată chiar de către victimă. Filmarea a fost încărcată în rețeaua de socializare Facebook pe pagina „Consiliul local Rona de Sus”.

 

În filmare se poate surprinde cum ciobanul se apropie de victimă și, din senin, începe să o lovească cu sălbăticie și în mod repetat, moment în care victima scapă telefonul pe jos. Conversația dintre cei doi are loc în limba ucraineană și conține limbaj licențios.

Din cele relatate de către mai mulți locuitori din comuna Rona de Sus, agresorul este Vasile B. și se pare că nu este la prima faptă de acest gen. Acesta ar avea în proprietate mii de oi, iar soția lui este medic de familie. De la o astfel de familie te-ai aștepta să existe un comportament ireproșabil, dar se pare că în acest caz nu se pune problema de așa ceva. Diploma pentru cei șapte ani de acasă nu poate fi cumpărată, zicem noi.

ACTUALIZARE IPJ MARAMUREȘ:

Ieri, 04 noiembrie, la ora 16.27, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău, au fost sesizați de către un bărbat de 57 de ani din Rona de Sus, prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe terenul său din locul numit Zadiloc, au pătruns fără drept, doi bărbați cu mai multe oi de la o stână.

Din primele verificări polițiștii au constatat faptul că după ce apelantul le-a solicitat bărbaților care însoțeau oile, unul de 45 altul de 46 de ani, sa scoată oile de pe terenul său, aceștia au început sa îl agreseze fizic, cauzându-i leziuni corporale.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Stirea urmatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu Termeni de folosire si Politica de Confidentialitate.

Bloguri eMM recente