Actualitate

Primim de la cititori: Băimăreni agasați de romi în centrul orașului. FOTO

Municipiul Baia Mare, cândva un orășel liniștit de provincie, a devenit un un Rai al romilor. Băimărenii nu se mai pot plimba seara în tihnă prin urbe pentru că sunt agasați de bande de tineri romi care fie cerșesc cu insistență, fie pur și simplu se distrează de spaima pe care o bagă în oameni.

Este și cazul prezentat în această seară de Cosmin B., un băimărean de 31 de ani care a trimis o serie de fotografii pe adresa redacției eMaramures.ro cu următorul mesaj: „Bande de țigani agresează tineri în centrul orașului. Unde este Poliția? Pe un biet om bolnav au venit să-l ia 5 (cinci) polițiști deși nu era agresiv. Pe acești țigani care înjură și amenință tinerii nu îi deranjează nimeni. Să vă fie rușine! În cel mai scurt timp nu vom mai avea curajul să ieșim din casă pentru că Baia Mare devine un rai al cerșetorilor și tâlharilor”, a scris băimăreanul.

De precizat este faptul că întâmplarea a avut loc în jurul orei 21.00 pe Bulevardul București, o zonă intens circulată a orașului.

2 Responses

  1. Deci nu referitori la romi, ci referitor la societatea in care traim . Si traim in ea petru noi, cetatenii le permitem unora sa aiba comportmentul pe care-l au . Peste tot in capitalism patura de mijloc fie a disparut fie devine din ce in ce mai subtire, totul pentru ca cativa sa adune averi faraonice .
    In SUA, the land of freedom, 50% din populatie nu are nici macar o minima rezerva de bani pentru situati neprevazute .
    Capitalismul devine din ce in ce mai scump pentru marea masa de oameni, munca stabila nu, munca normata nu, certitudinea unui venit cert nu . Daca si presa 100% capitalista pana la sange afirma nu demult ca fenomeul infractional doar o sa creasca de acum incolo, tu cam ce parere ai ?
    Serios acum, cine voteaza cu dreapta chiar nu percepe realitatea . In fiecare secunda traita in capitalism distanta dintre clasele sociale se va mari, restul este vrajeala pentru naivi si tampiti de-a binelea .
    Nu ti-as recoanda sa iesi din casa fara un spray de autoaparare de caliate . Cel putin !

  2. Din imagine se vede ca rromii erau doar niște copii. Domnul de 31 de ani, cu spirit civic, de ce nu a intervenit sau de ce nu a solicitat sprijinul prin 112. Nu ne putem aștepta sa avem polițist la fiecare colț de strada, la solicitare sunt convins ca intervin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *