Actualitate Cultura

Poftiţi la Teatru! Programul din prima săptămână a stagiunii

Duminică, 2 septembrie, de la ora 19.00, vă invităm la spectacolul ”DRAGĂ DOAMNĂ PROFESOARĂ”, de Ludmila Razumovskaia, regia Andrei Măjeri. Tinerii absolvenți, care și-au dat ultimul examen înaintea încheierii studiilor liceale, vin într-o vizită neașteptată acasă la profesoara lor. Nimănui nu-i trece prin gând că această întâmplare ar putea lua o turnură imprevizibilă.

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul în sală. Durata: 80 minute (fără pauză)

Spectacol nerecomandat copiilor sub 14 ani !

 

Miercuri, 5 septembrie, de la ora 19.00, ne întâlnim la sala studio cu un spectacol care vă va ține cu sufletul la gură: CRIMA DIN STRADA LOURCINE, de Eugène Labiche, regia Victor Olăhuț.

Atunci când băutura îți ia mințile, jocul închipuirilor s-ar putea să-ți joace feste! A doua zi s-ar putea să descoperi că ești un “criminal”.

Durata: 70 minute

Joi, 6 septembrie, de la ora 19.00, la sala studio, sunteți invitați la spectacolul PRAH de Spiró György, regia Cătălin Mardale, să “gustați” o comedie amară. Protagoniștii piesei, după o viață plină de lipsuri, câștigă marele premiu la loterie, numai că perspective îmbogătirii peste noapte îi aruncă pe cei doi soți într-un haos comunicațional și existențial, punându-se în lumină lupta personajelor cu temerile și angoasele lor.

Durata: 80 minute

 

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la secția Păpuși, 15 lei preț întreg și 10 lei  preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

Email: [email protected]
Rezervările se ridică cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului. În ziua desfășurării spectacolului, nu se mai fac rezervări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *