Externe

O româncă a fost arestată la Perugia, după ce a furat portofelele a zeci de italieni folosindu-se de un simplu sărut

foto pixabay

 

O româncă în vârstă de 18 ani, foarte frumoasă, a fost arestată de poliţiştii din Perugia după ce a reuşit să fure portofelele a zeci de italieni folosindu-se de un simplu sărut.

Tânăra acţiona într-un parc din zonă şi se aşeza lângă bărbaţii singuri, pe care, prin diferite pretexte, reuşea să îi sărute. Aflaţi sub “magia” tinerei românce, nu îşi dădeau seama că în momentul respectiv rămân fără portofele.

Unul dintre martori, citaţi de perugiatoday.it, a ştiut să spună doar că o fată foarte frumoasă l-a sărutat în parc şi, după ce a plecat şi a ajuns la magazin, a observat că nu mai are portofelul.

O altă victimă a povestit că, în timp ce era în parc, o fată frumoasă l-a salutat ca şi când l-ar fi cunoscut de undeva. Cotropit de frumuseţea româncei, italianul a chemat-o lângă el, pe bancă.

La un moment dat, tânăra l-a sărutat şi l-a întrebat dacă stă în apropiere, făcându-i avansuri. Gândindu-se că ar putea fi altceva la mijloc, italianul a refuzat-o şi fata a plecat. În scurt timp, şi-a dat seama că îi lipseşte portofelul.

Frumoasa româncă a fost reţinută de poliţiştii din Perugia, pentru furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *