Actualitate

O elevă de liceu a ajuns la spital după ce a fost bătută

O elevă în vârstă de 16 ani, de la Colegiul Naţional I. C. Brătianu, din oraşul Haţeg, judeţul Hunedoara, a fost transportată la spital, marţi, după ce ar fi fost bătută de fratele unei colege de clasă, în urma unui conflict spontan. Poliţia face anchetă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, scandalul a început marţi, în jurul orei 13.00, între cele două fete de clasa a 10-a, pe holul instituţiei de învăţământ. Ulterior, una dintre acestea şi-a chemat fratele în ajutor, acesta fiind elev în clasa a 12-a, în acelaşi colegiu.

”În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că, pe holul unităţii de învăţământ, în cursul pauzei, a avut loc un conflict între două eleve, în vârstă de 15 şi 16 ani, iar una dintre ele, în vârstă de 15 ani, şi-a chemat în ajutor fratele în vârstă de 18 ani, deoarece se simţea ameninţată. Acesta, fiind elev al aceleiaşi unităţi şcolare, a venit în scurt timp şi a lovit-o pe eleva în vârstă de 16 ani, după care a ieşit în curtea unităţii şcolare. Eleva lovită de tânăr a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluată de către o ambulanţă şi transportată la UPU Haţeg, de unde a fost transferată la Spitalul Judeţean Hunedoara-Deva. Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *