Sport

Înotătorii de la Gold Stars Baia Mare au cucerit noi medalii la concursul internațional Cupa DKMT Euroregion Endurance de la Timişoara

Sportivii Asociației Club Sportiv Gold Stars Baia Mare au fost participat la finalul săptămânii trecute la concursul internațional Cupa DKMT Euroregion Endurance.

Competiția s-a desfășurat în Timișoara și a reunit sportivi din țară, dar și din Ungaria. Palmaresul clubului s-a îmbogățit cu 10 medalii, 8 de aur și 2 de argint.

Delia Ana Kovacs a cucerit locul I în probele de 800 m liber, 400 m mixt, 200 m spate, 100 m mixt, 25 m fluture, 25 m spate, 25 m liber şi locul II la 25 m bras.

Hitter Istvan a obţinut locul I în proba de 200 m bras şi locul II 25 m bras.

“A fost o adevărată provocare să participăm la acest eveniment sportiv. Am înotat de la distanțe de viteză până la curse lungi precum 800 m liber, 400 m mixt. Ne bucurăm pentru rezultatele obținute și sperăm că din ce în ce mai multe persoane trecute de 25 de ani să pună accent deosebit pe practicarea sportului pentru o viață sănătoasă”, a subliniat Delia Ana Kovacs, vicepreședinte Gold Stars Baia Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *