Actualitate

Noul program al curselor TAROM pe Aeroportul Internațional Maramureș

Compania TAROM a făcut public și a introdus în sistemul de rezervări noul program de operare a curselor pe Aeroportul Internațional Maramureș, care intră în vigoare în data de 4 martie 2019.

Noul program de operare prevede curse zilnice de cinci ori pe săptămână, astfel

– în zilele de luni, miercuri și vineri, cursa TAROM RO 617 (aeronavă tip ATR-42) decolează din București la ora 17.00 și aterizează la ora 18.25 pe Aeroportul Maramureș. Aceeași aeronavă decolează la ora 18.50 de pe Aeroportul Maramureș (cu codul de operare RO 618) și aterizează la ora 20.10 pe Aeroportul Henri Coanda – București;

– în zilele de marți și joi, cursa TAROM RO 613 (aeronavă tip ATR-42) decolează din București la ora 07.20 și aterizează la ora 08.45 pe Aeroportul Maramureș. Aceeași aeronavă decolează la ora 09.10 de pe Aeroportul Maramureș (cu codul de operare RO 614) și aterizează la ora 10.30 pe Aeroportul Henri Coandă – București.

Biletele se pot rezerva online, la adresa www.tarom.ro, sau la Agenția TAROM din Baia Mare, Bd. Bucureşti.

One Response

 1. LOL = HAHAHAHA !!!!

  Bai babalailor si incomeptentilor, schimbati titulatura bietului aeroport in aeroport national , sau Bucurestiul e pentru voi in alta tara ????
  Aeroport international cu cateva curse pe o singura ruta ???????
  Cum va scria cineva pe FB, puteti intra in cartea recordurilor ca e singurul aeroport international din lume care opereaza zboruri nationale pe o singura ruta nationala.
  Sunt curioasa cum ar fi apreciata o asa munca rapida la Bruxelles ??? LOL
  Romanasi harnici si inteligenti ce sunteti LOL !!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *