Monden

Momentul anului în fotbalul românesc

Dragostea nu are limite şi generează gesturi impresionante în fotbalul românesc. La meciul din Liga 4, ACS CAO 1910 Oradea – CS Diosig 3-3, disputat duminică, spectatorii prezenţi, dar şi fotbaliştii, au asistat la o cerere în căsătorie chiar la mijlocul terenului.

Protagonişti au fost cei doi tuşieri, informează www.bihon.ro. Potrivit publicaţiei din Oradea, la meciul de pe stadionul Iuliu Bodola, arbitrul asistent Marius Matica a decis să-şi ceară prietena, Gyurgy Duma, de soţie. “După ce căpitanii şi-au ales terenul sau lovitura de începere, Marius a îngenuncheat în faţa iubitei sale, care a fost copleşită de momentul emoţionant. „Vrei să fii soţia mea?”. a rostit vizibil emoţionat arbitrul, în aplauzele spectatorilor şi ale jucătorilor celor două echipe, oferindu-i inelul de logodnă”, scrie sursa citată.

În istoria Ligii 1 Betano, mai mulţi spectatori şi-au cerut prietenele în căsătorie chiar pe Ghencea, pe fostul 23 august sau pe Giuleşti. La Oradea însă, totul a fost bine pus la punct. Mesajul a apărut şi la una dintre peluze, format din litere ţinute de prietenii şi complicii lui arbitrului. „Da, din tot sufletul”, a rostit iubita asistentului. Marius (22 de ani) şi Gyorgyi (21 de ani) sunt împreună de aproape trei ani şi nu a fost pentru prima dată când au arbitrat împreună. S-au cunoscut la şedinţele CJA Bihor, unde amândoi activează, mai notează www.bihon.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *