Uncategorized

Mesajul prefectului cu ocazia Zilei Poliției Române

Sărbătorim în fiecare an de Buna Vestire, Ziua Poliției Române. Dumneavoastră, domnișoarelor, doamnelor și domnilor care îmbrăcați uniforma albastră sunteți cei care vă faceți cu onoare și responsabilitate datoria în slujba cetățenilor. Sunteți cei care asigurați respectarea legii, menținerea ordinii publice, respectarea libertăților și drepturilor fundamentale ale omului, combaterea criminalității, respectiv prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Eforturile depuse la îndeplinirea misiunilor, răspunderea promptă și eficientă la provocările zilnice, la solicitările persoanelor fizice și juridice ne arată, de fiecare dată, dăruirea, devotamentul și contribuția pe care o aveți la creșterea gradului de siguranță publică, a sentimentului de securitate în rândul maramureșenilor.
Pentru locuitorii județului nostru sunteți modele de responsabilitate, de curaj, dar și de bună conduită în comunitățile locale, reușind să le câștigați încrederea și să faceți din Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș o instituție apreciată, respectată, sigură și de încredere.

Polițiștii maramureșeni sunt colegii noștri, cei care prin împletirea valorile umane și morale, prin onoare și, uneori, sacrificiu și-au respectat jurământul depus și pun mai presus de orice legea și sentimentul datoriei față de comunitățile locale pentru a asigura funcționarea societății în conformitate cu valorile și standardele democrației moderne europene.

Vă adresez sincere felicitări la aniversarea a 197 de ani de la înființarea instituției și vă doresc multă sănătate, fericire și împliniri profesionale și personale alături de familiile dumneavoastră, de cei dragi și apropiați.

LA MULȚI ANI, POLIȚIA ROMÂNĂ!
LA MULȚI ANI, DRAGI POLIȚIȘTI MARAMUREȘENI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *