Actualitate justiție

Criminalul din Sighetu Marmaţiei, arestat preventiv. Cum a primit decizia magistraţilor

Criminalul din Sighetu Marmaţiei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Asta au decis magistraţii tribunalului Maramureş în cursul zilei de luni, 25 martie 2019.

“Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 16/DL/22.03.2019, pronunţată în dosarul nr. 535/100/2018 al Tribunalului Maramureş,  s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22 martie 2019 şi până la data de 20 aprilie 2019, inclusiv, a inculpatului G.V.I., în vârstă de 34 de ani, domiciliat în judeţul Timiş, fără antecedente penale, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de omor, prevăzute de art. 188 alin. 1 din Codul penal.

Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, la data de 21.03.2019, în jurul orelor 06:30, aflându-se în locuinţa fostei sale concubine din Municipiul Sighetu Marmaţiei, ca urmare a unor conflicte preexistente, i-a aplicat acesteia, cu două cuţite, multiple lovituri în zona gâtului, toracelui şi braţelor, cauzându-i leziuni ce au condus la decesul victimei”, se arată într-un comunicat remis presei de Tribunalul Maramureş.

Încă o crimă în judeţ. Sigheteanca înjunghiată azi dimineaţă de fostul concubin a murit la spital

Inculpatul nu a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *