112

Infirmieră româncă, a aruncat cu un cuţit de bucătărie în bătrânul de care avea grijă

În localitatea Leonding (districtul Linz-Land), o asistentă de 21 de ani, originară din România, a fost arestată în această dimineața, fiind învinuită că ar fi atacat cu cuțitul soțul pacientei pe care o îngrijea, în vârstă de 83 de ani. Bătrânul a raportat mai multe tăieturi pe spate și cap și a fost internat la spitalul din Linz. Femeia a fost arestată după ce poliția a urmărit-o pentru circa un sfert de oră, scrie ziarulromanesc.at.

Din motive necunoscute, în jurul orei 6.30 dimineața, asistenta a aruncat cu un cuțit de bucătărie asupra bărbatului. De câteva ori a reușit să îi provoace câteva tăieturi pe spate și pe capul bărbatului cu un cuțit, potrivit raportului poliției făcut public vineri dimineață. Cu câteva ore în urmă, Spitalul Universitar din Linz, a declarat presei austriece că omul nu este în pericol de moarte. Bărbatul nu a trebuit să sufere o intervenție chirurgicală dificilă și se află într-o sală normală a spitalului.

După ce a fost atacat de asistenta ieșită din minți, pensionarul a reușit să o împingă într-o cameră și să o blocheze acolo. Apoi omul a ieșit din casă, s-a deplasat urgent la fiica sa, care locuiește lângă el și a sunat alarma.

Acuzata a scăpat și a sărit din casă printr-o fereastră, dar nu a ajuns departe. Polițiștii au reușit să o aresteze pe femeie, după 15 minute, la Linz – Leonding. Arma de care s-a folosit românca a fost recuperată, a spus poliția. Motivul faptei este încă neclar. Interogatoriul asistentei medicale nu a fost finalizat până în această după-amiază.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *