112

IMAGINI ŞOCANTE: Un tată s-a filmat în timp ce-şi bate copiii şi a trimis imaginile fostei soţii

Cunoscutul om de televiziune Mihai Bendeac a postat pe pagina de Facebook nişte imagini greu de privit. Un tată din Judeţul Galaţi s-a filmat în timp ce îşi bate cu sălbăticie copii şi apoi a trimis filmarea fostei soţii pentru a o convinge să se întoarcă acasă.

“Mandatul a fost emis joi, 4 aprilie, imediat după miezul nopţii. Ovidiu Popa (41 ani) din satul Fântâni, comuna Nicoreşti (judeţul Galaţi) s-a predat poliţiştilor miercuri după amiază, după ce iniţial se ascunsese într-o pădure de lângă localitate. El urmează, după toate probabilităţile, să fie propus pentru arestare preventivă.
După ce, în cursul zilei de miercuri, poliţiştii au emis un ordin de restricţie pentru cinci zile pentru Ovidiu Popa (41 ani), bărbatul din satul Fântâni, comuna Nicoreşti, acuzat că şi-a maltratat copiii în vârstă de 2, respectiv 5 ani, joi, imediat după miezul nopţii, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci au decis să emită pe numele acestuia un mandat de arestare pentru 24 de ore.

Mai mult decât atât, el va fi propus judecătorilor pentru un mandat de arestare preventivă, dată fiind conjuctura în care s-au produs faptele. Oamenii legii au reţinut că Ovidiu Popa îşi tortura copiii de câteva luni de zile, de când soţia lui plecase de acasă din cauza bătăilor dese la care era supusă la rândul ei.

El a filmat agresiunile de mai multe ori, trimiţând imaginile atât soţiei, cât şi naşului său de cununie. Scopul declarat de agresor era acela de a-şi convinge soţia să se întoarcă acasă, după ce acesta a anunţat că îl părăseşte şi că a plecat în Anglia, la muncă.

Interesant este că în cursul audierilor bărbatul a declarat că nu a vrrt să-şi rănească copiii, ci doar să o impresioneze pe mama lor să se întoarcă la ei. „Îmi iubesc copiii, nu am vrut să-i rănesc”, a spus Ovidiu Popa procurorilor.”, a scirs Bendeac.

Postarea lui a adunat sute de vizualizări şi comentarii negative la adresa agresorului.

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *