Actualitate Sport

HANDBAL – Valentina Ardean Elisei bucuroasă de întâlnirea de la Merasport

Duminică, CS Minaur întâlnește Gloria Bistrița în Liga Florilor. Profitând de prezența în Baia Mare a multiplei campioane și căpitan al echipei reprezentative de senioare, Valentina Ardean Elisen, magazinul de articole sportive, Merasport, a organizat o întâlnire între fani și cunoscuta jucătoare.

 

Au fost prezenți la întâlnire fetele de la Centrul Național din Baia Mare, însoțite de Ioan Băban și de antrenorii de la centru. A fost în magazin și Horațiu Pașca, antrenor al echipei bistrițene și totodată, secundul lui Martin Ambros la naționala de senioare, alți doi antrenori de la naționala de juniori, respectiv Narcis Cîtu și Daniel Apostu, precum și alți pasionați de handbal.

 

Valentina Ardean Elisei: “Mă bucur că mă aflu aici și că pot intra în contact cu iubitorii de handbal și cu cei care sunt viitorul handbalului din România. Este un magazin aranjat frumos, cu marfă de calitate și ne bucurăm că Merasport asigură pentru toate loturile naționale ale României echipamentul necesar”.

Am întrebat-o pe Alice cum e viață la Bistrița: “Mă bucur să pot juca în continuare și îmi place proiectul de la Bistrița. Voi juca atâta timp cât mă voi simți în stare să o fac la un nivel bun. Pot spune că voi continua cariera la Bistrița cel puțin încă un an de acum încolo, pentru că am și semnat o prelungire de contract”.

Vine Paula Ungureanu la Bistrița? “Nu știu dacă vine. Eu aș vrea. Paula are mai multe opțiuni și urmează să aleagă una dintre ele. Știu că lumea vorbește că va veni la Bistrița, însă și despre mine toată lumea spunea anul trecut că voi merge la Brăila și, uite, am ajuns la Bistrița”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *