HANDBAL – Vâlcea în prima urnă, CSM București în urna a patra

Campioana României, SCM Rm. Vâlcea va intra în prima urnă valorică la tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor la handbal feminin, care va avea loc joi, 27 iunie, de la ora 19:00. Echipa pregătită de Florentin Pera va evita astfel cele mai puternice trei echipe: campioana și vicecampioana Europei, Gyor, respectiv Rostov Don, precum și campioana Franței, Metz.

CSM București a primit un wildcard pentru participarea direct în grupă, dar va face parte din ultima grupă valorică la tragere. SCM Rm. Vâlcea și CSM București nu vor putea cădea însă în aceeași grupă, două formații din aceeași țară neputându-se întâlni în prima fază a competiției.

SCM Rm. Vâlcea a profitat, se pare, de coeficientul de țară, echipa din Vâlcea nemaiparticipând în Liga Campionilor din 2013! Pe de altă parte, CSM București a plătit tribut faptului că a pierdut campionatul în România, și merge în urna a patra, a echipelor care nu sunt campioane.

Urna 1: Gyori Audi ETO KC (Ungaria),Rostov Don (Rusia), SCM Râmnicu Vâlcea (România), Metz Handball (Franta)

Urna 2: Buducnost Podgorica (Muntenegru), Esbjerg Handball (Danemarca), Vipers Kristiansand (Norvegia), Krim Ljubljana (Slovenia)

Urna 3: Bitingheim (Germania), Savehof (Suedia), Podravka Koprivnica (Croatia), Lublin (Polonia)

Urna 4: FTC Budapesta (Ungaria), CSM București (România), Brest Bretagne (Franta), o echipă din calificări

Stirea urmatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu Termeni de folosire si Politica de Confidentialitate.

Publicitate

Stiri Recente